marți, 12 aprilie 2016

Bijuterii unicat -Cadourile de Florii , de Sf. Gheorghe si de Paste .

Va asteptam cu drag in magazinul nostru sa descoperim impreuna lumea fascinanta a bijuteriilor si sa va alegeti  cu preturi special pregatite pentru dumneavoastra.cadourile  de Florii , de Sf. Gheorghe si de Paste .

Stim cat de important este ca bijuteriile pe are le porti sa-ti placa, sa ti se potriveasca, si, in acelasi timp, sa se incadreze in noile tendinte ale modei. De aceea, incercam ca de fiecare data sa va intampinam cu bijuterii deosebite, care denota stil si eleganta si care fac parte din cele mai noi colectii din domeniu.
O colectie extrem de variata prin culori si forme,si cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata din Romania.
Bratari & charm -vezi mai multe
Inele cu efect relaxant - BIJUTERII PENTRU O VIATA !
VEZI MAI MULTE AICI   >>>
Cel mai mare magazin online cu bijuterii unice din argint lucrate manual in Israel. Serii limitate de seturi cu pietre naturale , pietre compatibile zodiilor, ceasuri din argint cu semipretioase.La achizitionarea bijuteriilor veti primi certificate de calitate, de garantie si de provenienta.

luni, 11 aprilie 2016

Asorteaza-te la primavara cu noua colectie de bratari cu charmuri

De aceasta data dorim sa va atragem atentia asupra noii colectii de primavara,si anume asupra noilor bratari cu charmuri din argint,murano si noutatea in materie,charmurile 3D.


talisman argint, bratari cu charm, 



Este o colectie extrem de variata prin culori si forme,si cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata din Romania.Intra pe regalgold.ro si vei vedea ca tot ce scriem noi aici este adevarat.Regal Gold inca de la infiintare si-a propus sa aduca pentru publicul din Romania numai produse unice si binenteles de cea mai buna calitate.

Noi credem ca am reusit si acum prin noua colectie de bratari cu charmuri,care au o executie impecabila si un design fresh si unic, care iti da sansa sa fii altfel decat cei din jurul tau.
talisman argint, bratari cu charm,

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe regalgold.ro si sa descoperi o lume cu totul noua,o lume a bijuteriilor unice,lucrate cu stil,clasa,si nu in ultimul rand,cu atentie la detalii.
Pe regalgold.ro se gasesc descrierile in amanunt ale tuturor bijuteriilor,in acest fel puteti sa decideti mult mai usor care bijuterie vi se potriveste.Asorteaza-te la primavara cu noua colectie de bratari cu charmuri de la www.regalgold.ro .
talisman argint, bratari cu charm,

duminică, 10 aprilie 2016

De la Paris o colectie de accesorii fashion,pe cat de ieftine pe atat de...

De la Paris o colectie de accesorii fashion,pe cat de ieftine pe atat de inspirate

Desi un lucru mai neobisnuit pentru Regal Gold,odata cu venirea primaverii soarele si culorile superbe oferite de natura ne-au inspirat,si fara sa ne dam seama macar,am adus pentru dumneavoastra tocmai de la Paris o colectie de accesorii fashion,pe cat de ieftine pe atat de inspirate.
accesorii femei 

POARTA ACCESORII CU STIL ! -de la Paris la Micul Paris 
Pana acum ne-am cam ferit de astfel de accesorii nefiind siguri de calitatea lor.Insa primavara asta am avut noroc si am gasit ceea ce ne doream pentru clientele Regal Gold.Aceste accesorii sunt confectionate din material textil,strassuri,bambus,rasina,margele si metal,fara plasticuri de proasta calitate.
Modelele sunt foarte diverse avand o explozie de culori,indeajuns sa ne astearna zambetul pe fata,si celor care le poarta si celor care le admira.Orice tinuta aveti in minte pentru aceasta primavara,suntem siguri ca ve-ti gasi un accesoriu de bun gust care sa se asorteze.Intrati asadar pe www.regalgold.ro la categoria-accesorii femei-si convingeti-va singure.




Nu uitati,la Regal Gold,calitatea,bunul gust si unicitatea conteaza.





bratari reglabile sau ajustabile cu nod culisant




cercei dubli si cu surub


nuante turcoaz -culorile anului
coliere de la 25 lei
accesoriile anului 2016 


coliere stetement -accesorii femei unicat 







viata in nuante TURCOAZ 





Inele pe degetul mijlociu

In istoria lor,bijuteriile au aparut ca urmare a dorintei de afisare a statutului social,caracterului,imaginatiei,inovatiei si comunicarii nonverbale.Ca un lasat de la natura,omul de cand se stie,doreste sa arate si celorlati cine este el cu adevarat.Asadar,bijuteria ca parte importanta a artei,la ajutat inca din cele mai vechi timpuri sa se exprime.Desi esti inclinat sa spui ca ai ales o bijuterie pentru ca pur si simplu ti-a placut,nu este intr-u totul adevarat.Personalitatea ta isi pune amprenta pe orice alegere faci.Deci bijuteriile in general,asa cum arata ele astazi,au ajuns in aceasta forma dupa mii de ani de experienta de exprimare nonverbala.Am sa ma explic:
inele argint 925 si aur 14 carate 
    - persoanele care poarta inelele pe degetul mijlociu,se spune ca nu se maturizeaza si sunt incapatanate.Eu cred ca din potriva ,aceasta categorie de persoane a contribuit din plin la evolutia rasei umane,tocmai fiind copii incapatanati care au adus elemente noi in viata noastra de-a lungul istoriei.Ce legatura are acest lucru cu purtatul inelului pe degetul mijlociu?
modele inele deosebite
Hotararea si incapatanarea de arata lumii ca lucrurile stau asa cum le vad ei,fara ca nimeni sa nu poata sa-i intoarca din drum.Degetul mijlociu are cea mai lunga falanga unde putem purta inele mari,serioase,piese care prin dimensiunile lor si a multitudinilor de elementa pe care il permite un astfel de inel,sa arate pe sleau si liber,acesta sunt eu,cand fac ceva nu ma joc.Intrati pe regalgold.ro si veti vedea astfel de inele care sunt defapt verighete antistress argint in combinatie cu aur 14k,cu latimi intre 10 si 18 mm.Piese masive,lucrate manual,multa clasa,si nu in ultimul rand unicitate.Aceste bijuterii sunt lucrate cu multa grija si atentie deosebita la detalii,de catre bijutieri isrlaelieni,popor care isi trage traditia in confectionarea bijuteriilor inca de pe vremea Egiptului Antic.
accesoriile femeii puternice, independente si indraznete

Bijuterii pentru o viata!


REGAL GOLD -este unul dintre cele mai reprezentative branduri de bijuterii argint de lux -lucrate manual in Israel  


Linii simple incununate de mici pietre pretioase, ofera eleganta si stralucire bijuteriilor pe care le veti purta o viata intreaga.  

 inel brand Regal Gold

frumusete inegalabila cu inelele Regal Gold

inel argint si aur 14k cu opal imperial -lucrat manual in Israel