sâmbătă, 27 februarie 2016

Leacuri pentru sufletul tau

inele antistres -inele cu pietre semipretioase


Dragele nostre,am sa incerc sa pun in cuvinte entuziasmul si fericirea echipei Regal Gold,de fiecare data cand primim noua colectie comandata.
Am sa ma refer acum la colectiile pe care le aducem cu mare drag si speranta ca vor fii apreciate,colectiile de bijuterii in combinatie cu aur.Poate nu stiati,si probabil ca nu stiati pentru ca nimeni nu a vorbit despre asta,aceste bijuterii sunt aduse in Romania de catre noi cu mare greutate,aici vorbind despre pretul prohibitiv cu care ele sunt vandute in alte tari.Noua pur si simplu ne-au placut si am dorit sa le avem in colectia noastra pentru a incanta publicul din Romania.

Ar fi pacat ca aceste capodopere sa nu ajunga la frumoasele nostre doamne.Noi stim ca romancele sunt cele mai frumoase femei din lume,si pentru noi acest lucru este un handicap,insa noi oferim aceste bijuterii nu pentru a fii mai frumoase fizic,ci pentru a oferii multumirea de sine,pentru a completa starea de bine a unei femei cu clasa,asa cum sunt romancele .
inele cu design de exceptie - colectia Regala 
o colectie impresionanta de bijuterii lucrate la cele mai inalte standarde de calitate in atelierele partenerilor nostri din Israel.
o colectie unicat - manopera impecabila , detalii ispititoare

va intampinam cu bijuterii deosebite, care denota stil si eleganta si care fac parte din cele mai noi colectii din domeniu.




sâmbătă, 20 februarie 2016

Bijuterii argint cu mesaj

Nu-i asa ca suna incitant sa descoperim de ce lumea poarta bijuterii cu mesaje?
bijuterii argint unicat
Cumva,am sa incep cu sfarsitul,crucea,de ce crucea este cea mai purtata bijuterie?De ce nu porti un patrat sau un romb,sau mai stiu eu ce alta forma geometrica?Raspuns:autosugestia.Autosugestia ne ajuta sa trecem peste momente grele.Cati dintre noi nu putram asupra noastra un smoc de iarba de acasa,o pungulita de pamant din satul natal,o pana de porumbel,o aschie de lemn,...etc,ceva care ne aduce aminte de noi pe vremea cand eram curati si buni.Este simplu,mintea coordoneaza totul,de la minte porneste bunastarea sau apocalipsa personala,mintea este regina trupului nostru.

Bijuterii argint ieftine



De aceea,noi,cei de la Regal Gold am insistat pe langa furnizorii nostri sa ne trimita bijuterii cu mesaj pe care nu le mai faceau de mult,si ce sa vezi,au ramas uimiti ca in Romania cineva le cere asa ceva.Mai pe scurt si fara sa va plictisim,daca porti o cruce te simti protejat.Acelasi efect asupra vietii tale il va avea si un mesaj cu viata,familie,copii sau orice cuvant inscriptionat pe o banala bijuterie,dar care va fi mereu asupra ta.Intr-un cuvant,o astfel de bijuterie te va proteja nu fiindca este vrajita sau divina,ci pentru ca pur si simplu,purtata in fiecare zi cu un anume mesaj,te va face sa crezi in el.Seara il dai jos de la gat si il vezi,dimineata il pui la loc si il vezi.Zi de zi,un astfel de accesoriu te va face un om mai bun fara macar sa-ti dai seama.Si pentru a intari spusele de mai sus,sa stiti ca si regii inscriptionau mesaje in ineriorul coroanelor inca de acum mii de ani.Atat am avut de spus pentru astazi,a sunat clopotelul,este pauza,ne vedem ora viitoare.

inele argint 925

ceas argint femei

ceas dama unicat

miercuri, 10 februarie 2016

Poarta bijuterii cu un design ireprosabil. Farmec.Stil . Eleganta, Stiva de inele si inele multipietre pivotante-relaxante

Exista o eleganta specifica femeii,imbinata cu modestie,care vin din taria de caracter.A straluci si a radia este posibil doar atunci cand totul in tine este aliniat,echilibrat.Doar atunci apare acea stralucire pe care o vad si altii si nu stiu cum sa o numeasca.Noi o numim Inelul din Argint si Aur 14k.


 
 


 Cuvantul BUCURIE il gasim in toate aspectele vietii.Bucuria depinde de oamenii cu care te incanjori,de locul in care muncesti,de familie si de modul in care iti dezvolti si creezi relatiile tale cu tot ce te inconjoara.Inelul de Argint si Goldfilled iti inconjoara fiinta si iti aduce bucurie





Accesoriile sunt detaliile care reusesc,de fiecare data,sa imprime o nota de originalitate fiecarui look.Achizitia acestora este rezultatul unui proces firesc de filtrare a tendintelor de satisfacere a gustului personal.Inelul din Argint si Aur 14k trce prin filtrul oricarei exigente.










Eleganta incepe cu inima ta.Acest lucru se vede in ochii tai,pe chipul tau,in zambetul tau.E ceva aparte.Este prezenta in modul in care te comporti.Oamenii graviteaza in jurul tau pentru ca tu porti ceea ce ei nu au.










O femeie cu adevarat nobila a invatat de la natura secretul unei frumuseti care straluceste din interior.Puritatea ei launtrica (la fel ca o piatra semipretioasa) da nastere unei straluciri exterioare.Ea ingaduie unitatii ei de masura a frumusetii sa sporeasca in viata ei atat iubirea,cat si puterea personalitatii sale.Inima ei vorbeste fara incetare.Fara compromisuri.

Pietre zodii-Afla ce pietre iti imbunatatesc starea de spirit in functie de zodia sub care te-ai nascut.

Fiecare semn zodiacal are particularitatile sale: de la personalitate si pana la lucrurile si obiceiurile din care obtii satisfactie, de la felul in care preferi sa te imbraci si pana la animalele de companie pe care le adori. Zodia determina o mare parte din preferintele tale, iar aceasta se reflecta chiar si in alegerea PIETRELOR SEMIPRETIOASE . Afla ce pietre iti imbunatatesc starea de spirit in functie de zodia sub care te-ai nascut.
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti


50 RON - 70 RON
70 RON - 100 RON
100 RON - 300 RON
300 RON - 500 RON
Peste 500 RON
STOC LIMITAT -in Oferta Zilei
oferta zilei - intra sa vezi