marți, 20 septembrie 2016

Potirului bijuteriilor

Atat revistele de moda online cat si cele tiparite sunt pline de reclame la bijuterii de tot felul.Cele mai raspandite sunt cele din plastic la care se spune ca sunt must have si cand vrei sa le cumperi vezi ca costa cat un Logan la mana a doua.Zece bolovani din plastic atarnati pe un fir de ata,si cu toate astea va conving ca asta trebuie sa purtati.Altul ar zice ca nu va intelege,dar eu va inteleg.Cand vi se toarna in cap zi de zi la televizor si radio ca asta trebuie sa purtati,alminteri  nu esti la moda ,chestia asta da roade. Putinii cei,care cu incapatanare vor sa scoata la iveala frumusetea,calitatea,designul unic,maiestria si munca manuala,sunt victimele consumismului la comanda.
    Eu sunt hotarat acum sa scriu despre asta,pentru ca nu am gasit nici macar un singur articol,dupa o documentare serioasa ,despre adevarata fata a bunului gust,stil si eleganta.Va aduc aminte ca bijuteriile facute pe vremea bunicii au mare cautare si acum,si nu pentru valoarea metalului din care sunt facute ci datorita designului nemuritor cu un adaos personal al fauritorului lor,care in ziua de astazi nu mai exista.Astazi masinile fac totul.
    Plecand de la aceasta filozofie,echipa Regal Gold a pornit cu incapatanare in cautarea Potirului bijuteriilor.Nu este nici un secret,L-AM GASIT.
    Bijuteriile din argint de cea mai buna calitate lucrate manual de maestrii bijutieri din Israel ne-au dat satisfactia multumirii de sine,satisfactia de comercializa produse din segmentul premium in domeniul bijuteriilor din argint.
     Daca vrei sa porti plastic,foarte bine,daca vrei sa porti bijuterii din argint facute de masina si fara pic de personalitate,foarte bine,dar noi,va oferim priceperea,sufletul si experienta celor mai buni bijutieri din lume intr-o colectie de exceptie,Colectia Regal Gold.
      Intra pe www.regalgold.ro si decide singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu